THIERRY & SANNE

MARRIED AT FIRST SIGHT

EVEN ALLE VOOROORDELEN DE DEUR UIT, EN GENIETEN

Het eerste stel van Married at First Sight Seizoen 5 is getrouwd: Thierry & Sanne. En wat zijn ze leuk samen. En wat heb ik een bakkie genoten van het meewerken aan dit tv-programma... in de komende weken neem ik jullie mee door de foto's van de bruiloften en deel ik hoe het was om dit te doen, en vooral mee te maken!

De bruiloft van Thierry & Sanne was voor mij een bruiloft waarbij ik alle vooroordelen aan de kant kon schuiven die ik aan het begin had. Vooroordelen over de crew, de programma-makers en de mensen die meedoen aan dit programma. Achter de schermen wordt er kneiterhard gewerkt, en lang niet alleen om 'goeie' tv te maken. Het gaat die dag écht om het bruidspaar, om het voor hun zo comfortabel en fijn mogelijk te maken en iedereen de ruimte te geven. Haalt natuurlijk niet weg dat dit voor de kandidaten bizar spannend is om te doen..

 

Wat een leuke mensen die Thierry & Sanne. Hoe zij allebei nog geen partner hadden gevonden... Knap hoe de experts dan die 'common ground' weten te vinden en dat eerste vonkje kunnen inschatten. Aan de hand van Marielle Jongmans bleef het een lekker luchtig sfeertje tijdens de ceremonie, en de verschillende families werden goed door elkaar gemixt tijdens de feestelijke afsluiter van DJ Patrick van DJ4ALL. Ik ben benieuwd wat het wordt tussen die twee...

Je kan Married at First Sight elke maandag en dinsdag om 20:30 bekijken op RTL4.

NAAR DE FOTO'S

 

CONTACT

Kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of wat verder door mijn portfolio scrollen?

© 2020 NT Visuals